UV Systemen
In ons UV systeem stroomt het water via speciaal ontwikkelde transparante leidingen waarbij de UV lampen aan de buitenzijde geplaatst zijn. Door deze methode komen de lampen niet in contact met water en dus reduceer je gelijktijdig ook de kans op kortsluiting door vocht.
Er komt geen vuil op de lamp zoals dat normaal gesproken gebeurt bij de conventionele UV systemen. Dit Holland Water systeem is zeer gebruikersvriendelijk en onderhoudsarm; door de lagere operationele kosten verdient de UV installatie zichzelf op termijn terug!

5. UV GLP Inner

De UV lamp ballast in dit UV systeem is technologie van Holland Water. Deze ballast zorgt voor een langere levensduur, vanwege de lagere temperatuur in vergelijking met de conventionele magnetische ballast systemen. De Holland Water ballast reduceert hierdoor het energieverbruik met bijna 40% in vergelijking met de conventionele ballastsystemen.

Deze Holland Water ballast levert een constante UV licht output tussen de 170 Volt en 265 Volt. Iedere ballast bedient 2 lampen. Het elektrische systeem is met 240 V. / 50 Hz. uitgevoerd.

5. UV